Een binnenzwembad bouwen, het hele jaar zwemplezier

Naast buitenzwembaden heeft Heuff Zwembaden ook alle mogelijkheden om een binnenzwembad te bouwen. Een binnenzwembad bouwen kan op verschillende wijzen. Het grote voordeel van een zwembad in huis is dat u niet afhankelijk bent van seizoenen en het weersomstadigheden.

 

Kortom met een binnenzwembad kunt u het hele jaar genieten.

 

Een binnenzwembad bouwen kan in alle soorten en maten

Alle mogelijkheden die er voor het bouwen van buitenzwembaden gelden, zijn ook voor het bouwen van een binnenzwembad van toepassing. Heuff Zwembaden gaat graag met u in gesprek over de wensen om uw binnenzwembad te bouwen. Wilt u een strak zwembad of misschien een met een oosterse uitstraling of een heel bont gekleurd zwembad? Wij houden rekening met alle details.

 

Een binnenzwembad bouwen, de techniek is onze zorg

Bij het bouwen van een binnenzwembad komt meer kijken dan alleen de aanleg. Vooraf moet er worden nagedacht over de luchtdrogingstechniek welke een absolute must in een binnenzwembad. Kiest u voor skimmers, hoogwaterstand of de zogenaamde overlooptechniek. Ook bij een binnenzwembad bouwen hebben wij ruime ervaring en denken wij na over mogelijke oplossingen om uw specifieke wensen te vervullen.