Heuff zwembad renovatiebedrijf voor de nieuwste technieken

Als zwembad renovatiebedrijf zijn wij het aangewezen bedrijf om uw zwembad zo te renoveren dat deze nog jaren meekan. Is de technische installatie verouderd dan hebben wij als zwembad renovatiebedrijf de modernste technieken in huis om het zwembad aan te passen aan deze tijd. Wij kunnen de helpende hand bieden bij aanpassingen in de technische installatie, de tegels, het folie of de randafwerking.

 

 

Voor ieder zwembad zijn wij hét Zwembad renovatiebedrijf

Of er nu sprake is van een polyester zwembad of een tegelzwembad, alle zwembaden zijn te renoveren.

Voor de renovatie van polyester zwembaden hebben wij als zwembad renovatiebedrijf diverse mogelijkheden. Als alternatief voor de relatief dure coating hebben wij de mogelijkheid om het zwembad van een nieuwe folie te voorzien. Een goedkopere oplossing en kwalitatief zelfs beter.

 

Bij tegelzwembaden wordt dit al veel vaker gedaan, oude tegels worden vervangen door een vorstbestendige folie, Heuff zwembad renovatiebedrijf heeft alle expertise in huis.

 

Lekkages, neem contact op met Heuff zwembad renovatiebedrijf

Als zwembaden zijn gebouwd met kalkzandsteen of beton dan zullen er vroeger of later scheuren gaan ontstaan. Door deze scheuren wordt het zand onder het zwembad weggespoeld en wordt de scheurvorming alleen maar erger. Ons zwembad renovatiebedrijf helpt voorkomen dat de bouwconstructie verzakt. Door het isoleren van het zwembad en deze te voorzien van een nieuw zwembadfolie zorgt Heuff zwembad renovatiebedrijf ervoor dat het zwembad nog jaren meekan.