Jacuzzi's en Spa's

Naast zwembaden levert Heuff Zwembaden tevens jacuzzi's en spa's. We zijn officieel dealer van Leisure Bay Spa's en kunnen u jacuzzi's aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. In de showroom van Leisure Bay in Baarlo kunt u alle modellen bezichtigen. 

 

 

Collectie

Heuff Zwembaden en Leisure heeft de volgende spa's van Leisure Bay in de collectie:

 

 

Leisure Bay Spa's

Leisure Bay kent een lange traditie van vernieuwing en is al meer dan 30 jaar marktleider op het gebied van jacuzzi's en spa's. Kwaliteitsconstructie, presentatie en service zijn hun speerpunten. Bovendien staan de spa's bekend om het lage energieverbruik en het beperkte onderhoud.

 

Leisure Bay heeft een uitgebreide selectie onderdelen en een volledige serviceafhandeling ter beschikking.  Iedere Spa ondergaat een nauwgezette kwaliteitscontrole voordat het uw huis bereikt. De spa's zijn gebouwd naar de CE norm en hebben de strenge Amerikaanse U.L. keuring ondergaan. Dit betekent een garantie voor 100% veiligheid. 

 

Kortom, koopt u een jacuzzi of spa bij Heuff Zwembaden en Wellness, dan bent u verzekerd van een spa die een lange tijd meegaat en die afkomstig is van een bedrijf met een uitstekende reputatie. U krijgt de beste kwaliteit tegen een buitengewone prijs.