Links

 

https://youtu.be/r_2AUUDZPmw

Inrichting van een bij een bouwkundig zwembad behorende technische ruimte

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=GFNrWQVZTb8&feature=youtu.be

Toepassing van een bouwkundig Spiedeck (Nis) in combinatie met een Solarzwembadafdekking . Door het gebruik van deze nis, wordt de lamellenafdekking uit het zicht genomen. Dit met als mooie bijkomstigheid dat het water als het ware onder uw terras uitstroomt!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=BQK1aKTP2wI

U zwembad op en top in conditie middels gebruik van de Robby Zwembadstofzuiger. Deze stofzuiger wordt door de waterflow van de filterpomp aangedreven. Grof vuil wordt afgevangen in een grofvuil-filter en kleinere vuildelen in uw glas of zandfilter.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pTK8Lg4IAkA

Gratis uw zwembad verwarmen met zonnecollectoren waarbij uw zwembadwater 5 a 8 graden warmer wordt. Kortom zeer aangenaam zwemmmen met Heuff Zwembaden en Wellness van begin April tot Einde September.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qz77ktIDhfc

Samenvatting als voorbeeld hoe een bouwkundig zwembad wordt gerealiseerd

 

www.zwembadplein.nl

Het Zwembadplein is in het leven geroepen om de potentiële zwembadbezitter inhoudelijke én onafhankelijk te informeren. Een zwembad is een keuze voor jaren en moet een weloverbeslissing zijn. De mensen achter het Zwembadplein helpt u graag en vrijblijvend.

 

Het Zwembadplein informeert u enerzijds via hun website, maar u kunt (eventueel samen met uw zwembadbouwer) ook terecht bij het adviescentrum in Geldrop. Graag even een afspraak maken, zodat er voldoende tijd voor u wordt gereserveerd. Het zwembadplein staat voor kwaliteit, het leunt immers op meer dan 30 jaar ervaring.

 

www.pomaz.nl

Pomaz is de toonaangevende zwembadengroothandel in de Benelux, welke levert via de zwembadbouwer en installateur. Pomaz is een partij die de weg van fabrikant naar consument niet alleen in- maar ook aanvult. Pomaz is namelijk niet enkel een verkooporganisatie, maar ook een vraagbaak en steunpunt voor haar afnemers.

 

Door deze vorm van samenwerking wordt de consument gegarandeerd dat haar de best mogelijke dienstverlening wordt geboden. Door de zwembadbouwer uiteraard, met back-up van een professionele organisatie waar Pomaz en haar geselecteerde fabrikanten garant voor staan.

Maak kennis, kijk gerust eens rond, want Pomaz doet veel meer. En dat doen wij al meer dan 30 jaar!

 

Wilt u zich oriënteren voor de aanschaf van een eigen zwembad? Ga dan naar het zwembadplein, hét onafhankelijke informatiecentrum waar u alles zelf kunt vragen en ervaren.

 

www.defluun.nl

Een link van Heuff Zwembaden & Wellness naar een tankstation ?? Heel simpel, een tankstation heeft zeer ruime openingstijden en bij Tankstation Staring te Didam zijn alle zwembadonderhoudsprodukten verkrijgbaar.

Openingstijden Tankstation, Carshop en Carwash:

Maandag t/m Vrijdag 6.00 tot 22.00 uur

Zaterdag 7.00 tot 22.00 uur

Zondags 8.00 tot 22.00 uur