Heuff Zwembaden en Wellness

Heuff Zwembaden en Wellness is ontstaan uit pure hobby.

 

Ruim 20 jaar voordat het bedrijf werd opgericht, was de directeur Gerrit Heuff zelf zwembadbezitter. Het eerste zwembad werd geheel door hem zelf gebouwd en in de loop van enkele jaren verbeterd. Ook bij de volgende twee woningen kwam vanzelfsprekend weer een zelfbouwzwembad. Door de opgebouwde kennis en ervaring werden ze wel steeds beter en completer.

 

Ook vrienden en familie konden bij Gerrit Heuff terecht, waardoor er nog meer zwembaden en zwemvijvers  in de directe omgeving werden gerealiseerd. Uiteindelijk is vanuit deze prachtige hobby het professionele zwembadbouwbedrijf Heuff Zwembaden en Wellness ontstaan.

 

De techniek is de uitdaging

In het verleden waren de bouwtechnieken en materialen voor de zwembadbouw en zwembadverwarming bij lange na niet van de kwaliteit en technisch vernuft zoals wij deze nu kennen.  Ook het zwembadonderhoud  nam erg veel tijd in beslag. Over milieubewust isoleren en verwarmen werd niet totaal niet nagedacht.

 

Voor Heuff zijn juist deze punten altijd een uitdaging geweest om te verbeteren en te moderniseren. Door de jaren heen hebben we regelmatig voor grote uitdagingen gestaan op het gebied van de technische installatie van een zwembad. Door eigen onderzoek en maatwerk hebben we al deze problemen naar volle tevredenheid opgelost.

 

Door die ervaringen kunnen we inmiddels met trots zeggen dat de technische installatie van een “Heuff-zwembad” het neusje van de zalm is.

 

Contact opnemen