Een zwembad aanleggen, uw wens onze expertise

Het begint vaak met een droom, u wilt een zwembad aanleggen. Hoe gaat u deze droom verwezenlijken? Heuff Zwembaden is de specialist om uw droom realiteit te maken.

Of u nu binnen of buiten een zwembad wilt laten aanleggen of misschien er zelf een wil aanleggen, bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Samen gaan wij aan de slag, u maakt uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat alle bouwkundige en technische zaken worden bekeken.

 

 

Een zwembad aanleggen zonder beperking in vorm

De meesten mensen kiezen vaak voor een zogenaamd bouwkundig zwembad. Dit betekend dat een zwembad aanleggen geen beperkingen kent in de vorm, er wordt gebruik gemaakt van zwembadfolie.

Alle vormen en afmetingen zijn mogelijk, het zwembad wordt op maat voor u gemaakt. Er is een ruime keuze in de kleur van het zwembadfolie, de tegels en randafwerking. Vroeger was een zwembad altijd blauw van kleur, tegenwoordig kunt u een zwembad aanleggen in diverse kleuren.

 

Zelf een zwembad aanleggen is makkelijker dan u denkt

Heuff zwembaden heeft een zelfbouwzwembad ontwikkelt. Iedereen met bouwkundige ervaring kan hiermee een zwembad aanleggen. Wij hebben een stappenplan waarmee u volledig wordt ondersteund om uw zwembad aan te leggen.

Na het uitzetten van de bekisting en het aanleggen van de betonvloer kan met het werkelijke aanleggen worden begonnen. De bouwblokken kunnen worden geplaatst en verstevigd zodat deze niet meer verplaatsen. Het leidingwerk, de voedings- en stuurstroomkabels kunnen intussen op hun plek worden gelegd. Het zwembadfolie wordt altijd door ons aangelegd vanwege het specialisme dat hiervoor nodig is. Een zwembad aanleggen kunt u dus zelf doen waarbij wij, indien gewenst, enkele onderdelen voor u uit handen nemen.