Zelfbouwzwembad

Zelf een bouwkundig zwembad bouwen is, als u een goed technisch inzicht en bouwkundige ervaring heeft, heel goed te doen. Speciaal voor mensen die dat als een uitdaging zien, heeft Heuff Zwembaden het zogenaamde zelfbouwzwembad ontwikkeld. Met onze hulp en advies, voert u een groot deel van de werkzaamheden zelf uit.

 

Afhankelijk van uw kennis wordt er per project een overzichtelijk op maat gemaakt stappenplan ontwikkeld, waarbij we u stap voor stap begeleiden bij de werkzaamheden. We schuiven dus niet alleen met dozen, maar we komen u terplekke (in de regio) ondersteunen voor uitlegen voorzien u daarbij van uitgebreid documentatiemateriaal. Zo is het plaatsen van een zelfbouw zwembad in eigen beheer goed te doen.

 

Welke werkzaamheden u zelf uitvoert en welke niet, bespreken we vooraf. Daarop baseren we onze offerte zodat we beiden precies weten waar we aan toe zijn. 

 

Garantie bij een zelfbouw zwembad

 

Heuff Zwembaden geeft vergelijkbare garantie af op bouwkundige zelfbouwzwembaden als op zwembaden die we in eigen beheer plaatsen. Zolang u het bijgeleverde stappenplan en de instructie op de bouwlocatie volgt, staan wij garant voor het totale zwembad.

 

Wilt u uw zwembad toch geheel door Heuff Zwembaden laten plaatsen? Kijk dan verder op de site.

 

 

Contact opnemen