Zwembadfolie

Als zwembadspecialist heeft Heuff Zwembaden en Wellness ook zeer veel kennis en ervaring op het gebied van zwembadfolie. Naast zwembaden passen we deze folie tevens toe bij zwemvijvers, vijvers en andere waterbassins.

 

Het grote voordeel van zwembadfolie is dat het basin zelf niet waterdicht hoeft te zijn. Bovendien is de zwembadfolie niet gevoelig voor vorst. Bij een bouwkundig betegeld bassin is dat wel het geval.

 

 

Zwembadfolie versus Liners

Vaak wordt zwembadfolie onterecht vergeleken met zogenaamde liners. Maar er zijn grote verschillen. Een liner is een kant en klare zak van vinyl. Het is van veel mindere kwaliteit dan een zwembadfolie. Het gaat daardoor beduidend minder lang mee en verkleurt sneller. Bovendien bent u minder flexibel qua afmeting van uw zwembad omdat liners in standaard maten worden geleverd.

 

Heuff Zwembaden en Wellness staat garant voor een zeer hoge kwaliteit bouwkundige zwembaden. Liners passen we dan ook niet toe bij dit type zwembad.

 

Om dezelfde reden bekleden steeds meer Koi-liefhebbers hun koivijver met zwembadfolie. Bovendien is zwembadfolie in vele kleuren leverbaar, waardoor de prachtige kleuren van deze vissen nog meer tot hun recht komen.

 

 

Toepassing van zwembadfolie

Zwembadfolie kan worden toegepast alle typen bouwkundige binnen- en buitenzwembaden, of deze nu zijn gemetseld, uit beton gestort of worden opgebouwd met hardschuimblokken.

 

Heuff Zwembaden en Wellness voorziet alle door haar gebouwde en gerenoveerde zwembaden van Alkor Zwembadfolie. Naar onze mening is dat de folie met de hoogste kwaliteit. Deze folie is uit meerdere lagen opgebouwd en voorzien van een polyester membraam tussen deze lagen. Daarbij is de toplaag voorzien van een vuilafstotende coating die zich zeer eenvoudig laat reinigen.

 

 

Heuff Zwembaden en Wellness, expert in zwembadfolietechniek

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met de verwerking van zwembadfolie en monteren deze zonder plooien op een zeer professionele wijze. Niet voor niets maken ook andere zwembad- en vijverbouwbedrijven gebruik van onze folie-diensten!! Daarbij verzorgen wij ook alle zwembad-foliewerkzaamheden bij zwemvijvers, vijvers en andere soorten waterbassins.  

 

Contact opnemen