Zwembadonderhoud

Een privé zwembad heeft u voor uw plezier. Daar wilt u natuurlijk zo veel mogelijk van genieten en zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn voor het onderhoud. Met de juiste technische installatie en goede onderhoudsproducten vergt het slechts een kwartiertje per week tijdens het zwemseizoen.

 

 

Wat houdt zwembadonderhoud in?

Om uw zwembad in topconditie te houden, is langdurig onderhoud niet nodig. Als er tijdens de bouw voldoende voldoende aandacht wordt besteed aan de technische installatie, is enige kennis en een testset met enkele onderhoudsproducten voldoende.

 

Het onderhoud van een zwembad bestaat uit:

 

 

Eenvoudig zwembadonderhoud begint bij een goede basis

In het verleden nam het zwembadonderhoud veel tijd in beslag. Door een juiste aanleg met vernieuwde technieken en zwembad onderhoudsproducten is dit tegenwoordig tot een minimum gereduceerd. Een automatische bodemzuiger, een goed werkende filterinstallatie, een isolerende zwembadafdekking. Het zijn allemaal zaken die invloed hebben op het uiteindelijke onderhoud van het zwembad. Heuff Zwembaden en Wellness anticipeert bij de bouw van het zwembad al met dat onderhoud.

 

Dat geldt zowel voor de aanleg van een nieuw zwembad als voor zwembadrenovatie.

 

 

Besteed uw periodieke zwembadonderhoud uit

Tijdens het zwemseizoen kost het onderhoud van het zwembad slechts een kwartiertje per week. Maar er zijn ook activiteiten die minder frequent moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zomer- en winterklaar maken van het zwembad of het onderhoud van de technische installatie en het afdekzeil. Heuff Zwembaden en Wellness neemt deze taak desgewenst van u over.

 

Contact opnemen