Zwembadrenovatie

Heeft u al jaren naar volle tevredenheid een bouwkundig privé-zwembad, maar bent u uitgekeken op de kleur van uw tegels of folie? Heeft u last van lekkages of is de technische installatie verouderd? Dan is een zwembadrenovatie van Heuff Zwembaden en Wellness dé oplossing.

 

Ieder bouwkundig zwembad is te renoveren. Dat hoeft niet altijd echt noodzakelijk te zijn. Verkleuring van de zwembadfolie zegt namelijk niets over de kwaliteit van de betonconstructie, maar het wordt minder fraai. Door bijvoorbeeld het zwembad enkel te voorzien van nieuwe folie, is uw zwembad eigenlijk weer als nieuw. Ook de randstenen afwerking kan om die reden worden vervangen.

 

Renovatie van bouwkundige tegelzwembaden

Bij een bouwkundig tegelzwembad kunnen we de tegels vervangen. Steeds vaker vervangen wij dan de bestaande tegels voor vorstbestendig folie. Het kan zijn dat er dan ook nieuwe inbouwdelen moeten worden ingezet die voorzien zijn voorzien van een folieflens.

 

Verhelpen van lekkages

Veel zwembaden die opgebouwd zijn uit beton(blokken) of biablokken vertonen op den duur lekkages. Dit ontstaat vaak bacterievorming tussen het metselwerk zelf of door ijsvorming wat scheuren in de wanden of het metselwerk veroorzaken. Het onderliggende zand wordt geleidelijk weggespoeld, wat de scheurvorming alleen maar verergert. Om te voorkomen dat de gehele bouwconstructie verzakt, dient zo spoedig mogelijk te worden ingegrepen.

 

Heuff Zwembaden en Wellness verhelpt soortgelijke problemen door het isoleren van het zwembad en het aanbrengen van een nieuw zwembadfolie. Het grote voordeel hiervan is dat de betonnen cconstructie zelf daarvoor niet waterdicht hoeft te zijn.

 

Zwembadrenovatiediensten van Heuff Zwembaden

  • Vervangen van reeds bestaande zwembadfolie bij bouwkundige zwembaden
  • Vervangen of reviseren van filter/leidingsysteem
  • Moderniseren of automatiseren van de gehele technische installatie of delen hiervan
  • Leveren en monteren van alle verwarmingstechnieken
  • Leveren en monteren van een automatisch chemiedoseringssysteem
  • Plaatsing of montage van afdekkingen en overkappingen
  • Levering en montage van jetstreams en/of andere spel- en sportattracties
  • Het meer energiezuinig filteren of verwarmen van het zwembadwater

 

Contact opnemen